Fråga mig..


Här kan du fråga mig vad du vill!
Varför? Det vet inte jag. Du väljer att fråga mig istället för någon annan.

So, shoot:

20120910-001951.jpg


35 responses to “Fråga mig..

 • thomas

  läser din blogg & bli verkligen berörd, trist du finns sååå långt bort, ja ha tomma rum i mitt hus annars

 • Jessica Fransson

  Hej!
  För det första så vill jag bara inflika att jag tycker du verkar vara en så otroligt stark kvinna!
  För det andra vill jag göra det lilla jag kan med din boendesituation, i form av Twitter, fb och diverse sociala medier då jag har släkt och vänner nere i Malmö,
  Min fråga til dig är vilken kontaktmail du har som jag kan använda om det blir något napp, och som jag även kan lämna ut i kommentarer och uppdateringar?
  Svara gärna i mailet jag angett då jag inte kommer ha regelbunden tillgång till datorn och sparade länkar då jag flyttar utomlands.

  All styrka till dig! Kramar från en medmänniska ❤

 • Jakob

  Hej

  Ville bara ge dej några stärkande kramar & en bra ärlig intervju hos blaskan!

  Hoppas det löser sej för dig ”boendesituationen”

  Kram från Småland!

 • Anneli

  Nu har jag sträckläst din blogg till den grad att det svider bakom ögonlocken. Jag skulle kunna lovorda dig till tusen, men mina ord känns för tomma på nåt vis. Att jag inte kan klä känslorna i ord. Du berör mig. Du har själ, humor och du är jävligt kvick i tanken. När du skrev om ‘spinningpassen’ sprutade jag folköl över hela telefonen genom näsan. Vilket jävla geni du är som kan driva med folk. I fucking love it.

  Från det ena till det andra. Gräs är helvetes bra vid depression.. Det vet du säkert redan, men det kan vara nåt att fundera på? För att få det där lilla extra som man kan känna sig tömd på. Jag säger detta enbart av omtanke. Såklart bör du kolla att det funkar med dina nuvarande mediciner innan så du inte försämras ytterligare. Min galghumor, är som din, rätt morbid. Så här kommer det – hade jag varit i dina skor så hade jag varit stukad konstant. Vad ska snuten göra? Låsa in en cancersjuk kvinna? Nåja.. Cannabis är ett bra botemedel för det mesta, förutom mot det vi kanske önskar allra mest just nu..

  Jag önskar dig lycka till. Du har gjort ett evigt avtryck hos mig, P.

  Oändligt många kramar.

 • Anonym

  Hej olyckssyster!
  Visste inte om jag skulle skratta eller gråta när jag läste artikeln i Aftonbladet. Vi sitter (nästan) i samma båt.. eller husvagn kanske. 😉

  Har en hjärntumör sen några år, den upptäckte dom förövrigt när jag var inne och opererade hjärtat akut. Jag hämtade mig inte som jag skulle, och med min bakgrund som otursförföljd, kastade dom in hela mig i magnetröntgen. Och vad satt där, insprängt bland nervtrådar och allt som styr kroppen? En tumör. Givetvis.

  Jobba gick ju inte längre, för varje månad som gick blev motoriken, balansen och orken mindre och mindre och smärtan värre och värre.. Tillslut blev det beslutat om en minimal sjukpension. (Hann inte jobba så länge, var runt 28 när beslutet kom.) I samma veva blev jag singel och stod plötsligt med en lägenhet som blivit alldeles för dyr. Jag kämpade på ett bra tag med hjälp och allmosor från vänner och familj, jag ville så gärna slippa flytta till en liten etta igen med vovven. Sen dog min pappa (i samma hjärtsjukdom som både jag och mina bröder har) och en flytt fanns inte på kartan.
  Nu MÅSTE jag flytta, bostadsbidraget räcker inte längre, exet lämnade mig med gemensamma skulder, allmosorna som kom från pappa har ju upphört av förklarliga skäl, och trots att jag inte köpt en enda onödig pinal eller klädesplagg sen Jesus gick i shorts, går jag på knäna varje månad.
  Senaste halvåret har jag rasat 30(!!) kg. Att vara fattig och ha cancer är en jäkligt bra bantningsmetod! ;D Inget ont som inte har nått gott med sig..
  Skämtåsido..
  Har inte fått ett enda svar på bytesannonser, det kanske inte ser så inbjudande ut hemma hos nån som knappt har möbler. Vad vet jag.

  Nu ska jag sluta gnälla om mig och avsluta med att skicka en hälsning och stor kram till dig Peggy. Jag håller alla tummar och tår för dig.

  //Nina

  Göteborg

  • Anonym

   Hej Nina!
   Din kommentar berör mig väldigt.
   Vill du hålla kontakten. En vän i natte man bara kan klöka ur alla orättvisor med, eller prata om allt som är vackert. Om saker vsom begränsar oss etc?
   Skriv gärna till peggy.bell@sparcle.nu

   Krammen,
   Peggy

 • Anonym

  Jag kan faktiskt hjälpa dig och vill det !
  Maila mig !

  • Dick Lindkvist

   Tänk att det finns någon som vill hjälpa Underbart
   Heder till denna någon

  • Peggy Bell of Sweden

   På vilket sätt? Min mailadress står längre ner på sidan.

   Vsrför jag frågar är för jag har fått en hel del flum-blum med meditering etc, och det är inte jag;) Jag är ute efter en konkret lösning på mina problem.

   Hälsar Peggy

 • N. Jovanovic

  Hej Peggy. Jag hittade till dig via en artikel i aftonbladet. Vill bara framföra mitt stöd (trots att det kanske inte hjälper så mycket), och säga att det här fina landet håller på att förstöras helt och hållet. Jag vet inte hur jag skulle kunna hjälpa dig med den ekonomiska biten, men cancer i olika former har varit en förbannelse i min släkt. Senaste offret var min egen mor som gick bort en månad innan hon fyllde 51 år. Har själv läst på en del om olika kurer och skulle vilja hjälpa dig på något sätt om möjligt. Missförstå mig inte, jag är ingen professor, läkare eller något sådant utan bara en väldigt påläst person. Har för inte så länge sedan hittat flera videoklipp med världens främsta läkare, där dom i sina intervjuer berättar om att cancer faktiskt kan botas. Ena läkaren har gått så långt som att upptäcka att cancer är en (håll i dig nu) svamp. Enligt honom kan människor bli helt återställda förutsatt att cancern inte har spridit sig enormt mycket och beroende på vilken grad det är.

  Om du är intresserad av detta kan jag maila länkarna till dig, alternativt posta dom här, Finns säkert fler personer som vill vidga sina vyer med vad som kan vara det största genombrottet på länge. I videon finns även personer som vittnar om att det faktiskt fungerar, en kvinna har t.ex. tagit foton innan, under och efter behandlingen som bevis.

  Jag kan inte garantera att det fungerar, men en sak är säker. Jag önskar bara att jag hade vetat detta innan min mor och många andra människor världen runt fick gå en långsam död till mötes. Men bättre sent än aldrig antar jag.

  Om någon har några som helst frågor kan jag bli kontaktad på nemo.jova@gmail.com

  Med vänliga hälsningar

  /N

 • Iréne

  Hej Peggy. Jag och många andra med mig blev verkligen tagen av artikeln i tidningen.
  En fråga till dig kära medmänniska:
  Hur kan jag som aldrig följt några bloggar gå tillväga för att läsa om din sjukdom från ögonblicket du fick reda på din bröstcancer och framåt?
  ALLA SKALL HA RÄTTEN TILL ETT VÄRDIGT LIV SÅ LÄNGE MAN LEVER.
  ”Du betyder något för att du är DU. Du betyder något till det sista ögonblicket i ditt liv och vi skall göra allt vi kan för att inte bara hjälpa dig att dö i frid utan leva tills du dör.”
  Citat: Cicely Saunders

 • Anonym

  Hej! Jag vet att man kan söka fonder… Gå in på CTRF hemsida och kolla under fonder så guidar dom dig om hur du ska göra!
  Läste också nyligen om en tjej i USA som hade samma diagnos som du och hon provade alternativ medicin där dom gav henne injektioner med stora mängder C- vitaminer och efter ett halv år var hälften av metastaserna borta, idag är hon frisk… Kan ju aldrig skada att ta upp med din läkare. Kram Malin

 • Mona Thomassen

  Om du är intresserad kan vi gärna hjälpa dig göra en ansökan om personlig assistans med allt vad det innebär.
  MVH Mona Thomassen

  • Peggy Bell of Sweden

   Tack! Så snällt att du erbjuder. Ansökan skickades dock in idag efter flera månaders samlande av olika slags intyg, med hjälp av min väninna Malin. Nu väntar en utredning på ca fyra månader.

   Kram, Peggy

 • marie

  har du deltagit i kravallerna mellan 1986 till 2000.
  klicka in på min facebook mariebaardh

 • Anonym

  Begklagar värkligen! Mim mor dog av Lungcancer och jag när jag läste om dig på aftonbladet. Tänkte jag på henne. jag fick inte va med på sjukan när hon dog: PGA av jag satt på anstalt. Så prästen o plitarna medelade mig att nu har hon somnat inn. sen fick jag cellen stängd igen. Kämpa på! du är värkar va en stark kvinna.. Med vänliga Hällsningar Kärlek&respekt Danielriikonen@gmail.com

  • Anonym

   Om du skulle känna dig bättre (ok, nu slänger jag ut frågan), så får du så gärna vara med på min. Du kommer inte att känna dig utanför.
   Jag har min lista som jag redigerar.
   Det kanske ger dig tröst och reflektion.
   Du är välkommen, men du väljer själv.

   Krammen,
   Peggy

 • Anonym

  danielriikonen5@gmail.com skrev fel mail. här e den rätta

 • Bob Gerland

  Sök ”Cannabis Cures Cancer” på Google.
  Detta är inget försök att få någon att använda narkotika, bara ett intressant tips som inte är ett skämt.
  MVH

 • Roger J Lundkvist

  Jag är inte döende, men har levt med extremvärk sedan 1986 efter bilolycka och har testat ALLT för att mildra den. Så jag har hyfasad insikt i smärtproblematik, men har ändå inte en susning det är för dig, men kan tänka mig på ett ungefär iaf… Älskar din sjuka galghumor och att du finner orken att ha den, fast å andra sidan kanske det är tvärtom..att den ger ork att bara vara… Kommer definitivt att följa din blogg så länge den nu varar… =) Önskar verkligen att jag på något sätt hade kunnat göra din del av helvetet lite lättare att vara i, men lever själv under extremt knappa ekonomiska omständigheter där jag får leva ur hand i mun dag till dag…

  Ta några vita så blir det lite lättare…kanske… Roger

  • Anonym

   Tack tack tack!
   Jag blir så glad mär folk fattar min humor och förstår att jag inte är elak. Bara munnen.
   Ditt öde låter ju inte så trevligt heller.
   Värk kan bryta ner folk. Och även Tramadol, citodon, morfin ect.
   Men vad ska man göra?
   Några vita på kvällen så att jag kan somma är ett måste..

   • Roger J Lundkvist

    Jaru Peggy….Tramadol o moffe har jag ätit mig mätt på och efter mycket motstånd från både kropp o själens begär lyckats ta mig loss från dem. Kom till insikten att det bara funkade som plåster på ett öppet sår. Har nu lärt mig att leva med den värk jag fått mig tilldelad, men det finns dagar jag gärna skulle vilja ge bort den till lägsta budet… =) Var svårt att se hela videon i ett stycke, var tvungen att dela av den med en paus även om den var kort i tid så var lidandet du delade med dig långt nog att inte orka med i ett stycke. Förlorade min farfar i stora C och en barndomskamrat i samma skit…. Sista träffen med sjukdomen hade jag med pappan till en annan barndomskamrat. Hans far fick sitt besked i februari och begravningen var i april. Jag följde med på ett besök i maj….det skulle jag nog låtit bli om jag vetat följden av besöket, Besöket och det jag såg förföljde mig under en lång tid. Jag hoppas att du bibehåller ork nog att finna din sköna humor i detta skådespel som kallas liv. //R

  • Peggy bell

   Tack tack tack!
   Jag blir så glad mär folk fattar min humor och förstår att jag inte är elak. Bara munnen.
   Ditt öde låter ju inte så trevligt heller.
   Värk kan bryta ner folk. Och även Tramadol, citodon, morfin ect.
   Men vad ska man göra?
   Några vita på kvällen så att jag kan somma är ett måste..

 • Camilla Jansson

  Hejsan
  Läste om dig i aftonbladet och har nu läst i din blogg. Jag måste bara säga att du är otroligt stark. Läsningen och dina videoklipp är så rörande, många gånger kommer tårarna fram här. Styrkekramar till dig Peggy. Mvh Camilla

 • Jenny

  Idag köpte jag ett vykort till dig, har läst att du tycker det är skoj med det men vart skickar jag det?:)

 • jill redgård

  Jag har tre frågor till Dig:
  Har Du någon gång tackat Gud för att Han gett Dig livet och därmed kunnat göra alla dessa erfarenheter som Du nu har upplevt?
  Har Du någon gång bett Gud om förlåtelse för att Du dömer andra människor?
  Har Du någon gång bett Gud skona Dig från den här sjukdomen?

  • Peggy Bell of Sweden

   Jag tror inte på Gud, så nej. Och hade det funnits en gud hade han varit lite mer ödmjuk. Du kommer inte kunna omvända mig, så det är inte lönt stt du försöker.

   Om någon skulle be om ursäkt skulle det i så fall vara gud till mig. Mina upplevelser står jag för själv, och dömer jag någon är det naturligtvis till vederbörande jag ska be om ursäkt till.

   Jag har läst bibeln och hade inte ens gillat gud om han var en person.

   Hälsar Peggy

 • Connie

  Kära, roliga, ärliga, härliga Peggy!
  Tyvärr känner vi inte varandra, hade så gärna velat lära känna dig, pyssla om dig och slänga lite käft med dig – Läste artikeln om dig i HJ igår onsd. – fick en stor konstig klump i kroppen, jag blev så ledsen för din skull – varför är livet så j-vla orättvist? – ja, det kan man ju undra över, men inte f-n får vi något svar på en s´ån knäpp fråga!? Jag lever med en man som varit sjuk i 20 år – nu är det bara morfin som gäller – och inte är det något kul minsann – men jag tar en dag i taget – har ändå ett bra liv, många barnbarn som ger mig stor glädje – Tänker på dig/känner för dig och läser gärna det du vill förmedla om hur du har det och hur du mår. Det är omöjligt att förstå vad du går igenom, jag försöker, men det är inte lätt – smärta har många graderingar – dina smärtor kan jag bara vagt föreställa mig stackars kära du! Du har en härlig sjuk humor som jag gillar (trots att jag är pensionär)? Måste man vara på ett särskilt sätt då man är gammal? – inte jag iallafall – det är otroligt att du finns! /Stor kram från mig

 • Dennis Radoor

  Hej Peggy
  Lige en hilsen fra mig i Danmark
  Har læst din blog, synes du er en sej og stærk kvinde. Vi skrev sammen for nogle år siden, hvor jeg købte eurovision song contest dvd’er af dig.
  Ønsker dig alt godt.

  Varme hilsner
  Dennis Bargmann Radoor
  Middelfart, Danmark

Vad tycker du?:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Välkommen till Kaoset

I kaoset härskar djuren över människorna

Bonnie's Blog of Crime

My Life of Crime, Murder, Missing People and such! Above all else, never forget the victim, that the victim lived, had a life and was loved. The victim and their loved ones deserve justice, as does society.

ADHD i vardagen

Just another WordPress.com site

hydraul

Where it gets messy...

Ewa Lev Livet !

Livet är inte bara en lek , det är en dans på rosor också ..

TANKESMEDJAN

Smått och gott i vardagens labyrint

5 söner och 1 man

(och så jag förstås)

kyrksyster

Kamp och glädje - så är livet.

ghostalive

Politik och samhälle. Nära och kära. Trams och allvar. Kändisar och okändisar. Brott och straff. Glädje och sorg. Cancer och annan skit. Livet helt enkelt.

En trevlig tjej

Det är synd att det är så få tjejer som är trevliga nuförtiden.

Post it Notes from my Idiot Boss

delivered directly to my computer monitor on an all too regular basis...

Affes Statistik-blogg

Statistik, politisk satir och betraktelser

George med Liemannen bakom axeln

George, jag lever med en dödlig cancer som jag pratat om i TV-serien som heter Himlen Kan Vänta

Hoebloggers's Blog

4 out of 5 dentists recommend this WordPress.com site

Tysta tankar

Lärandet börjar där den trygga zonen upphör

%d bloggare gillar detta: